— Posted in Uncategorized

Anaal vibrator

Vibrator Anaal Gebruiken

Veel vrouwen hebben tegenwoordig een vibrator in huis, echter is het belangrijk om te weten dat een gewone vibrator niet te gebruiken is voor anaal gebruik. Wanneer je een vibrator anaal wilt gebruiken kun je beter een anaal vibrator kopen. De bevatten geen scherpe hoekjes die pijnlijk kunnen zijn voor de anus. Een anaal vibrator is ook dunner waardoor je hem gemakkelijker in kunt brengen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zo is er bijvoorbeeld ook een kralen variant, zo kun je per kraal bepalen hoe diep je wilt gaan. In een sexshop kun je de verschillende soorten vrijwel allemaal aanschaffen.

Waarom een Anaal Vibrator

De anus is een gevoelige en bijzondere plek, een anaal vibrator is niet alleen te gebruiken voor puur genot maar ook om de anus klaar te maken voor een anale penetratie. Door de trillingen ontspant de anus meer en zal hij gemakkelijker een penetratie toelaten, dit zorgt uiteindelijk weer voor een fijnere ervaring. Ook kan een man de anaal vibrator gebruiken om zijn prostaat te stimuleren, in de mannelijke anus zit namelijk de p spot, waar dit voor de vrouw de g spot is in de vagina.

Conclusie

Indien je een vibrator voor de anus wilt gebruiken raden wij altijd een anaal vibrator aan, deze is dunner en bevat geen onderdelen die pijnlijk kunnen zijn voor de anus. Een anaal vibrator is de perfecte toy om je voor te bereiden op een anale penetratie. Voor de kinky vrouw en man is een vibrator voor de anus echt een toevoeging voor het seksleven. Omdat de anus zelf geen vocht aanmaakt is het altijd noodzakelijk om een glijmiddel te gebruiken. Reinig de vibrator na gebruik altijd met een toy cleaner, zo voorkom jij dat bacteriën zich gaan nestelen en bijvoorbeeld een ontsteking gaan veroorzaken aan jouw anus. Een vibrator kopen kun je veilig doen bij de meeste online sexshops.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *