— Posted in mode

Baby cap voor de zomer

In het voorjaar en de zomer lokken de milde temperaturen je naar de speeltuin of naar de natuur. Om ervoor te zorgen dat je baby zonder zorgen kan kruipen en ravotten, moet je altijd aan een geschikte baby cap denken. Het beschermt tegen UV-straling en voorkomt overmatige warmteontwikkeling op het hoofd. Zomerpetten voor kinderen moeten in de eerste levensjaren een nekbeschermer of een brede rand hebben. Beide beschermen onbeschermde gebieden boven het hoofd tegen roodheid. De lichte katoenen stof zorgt voor een aangename luchtcirculatie op het hoofd. Veel baby cap modellen hebben bandjes die de hoofddeksels op hun plaats houden. Zorg er bij het binden voor dat een vinger losjes tussen de band en de huid past. Een baby cap met zonneklep zorgt voor een goed uitzicht zonder verblinding. Deze hebben, afhankelijk van het model, een oor- of nekbeschermer en zijn daarom de ideale baby cap op winderige tochten. Een baby cap en baseballpetjes zijn de eerste keuze voor oudere kinderen en zorgen voor een schattige look.

Wintermutsen

De sneeuw, het knisperen onder de stampende voeten en de snelheid van een afdaling op een slee maken van de winter een heel bijzonder seizoen voor baby’s en kinderen. Met muts of baby cap hebben winterse snuiten geen kans. Om ervoor te zorgen dat je hoofd en oren optimaal beschermd zijn tegen de kou, moet je een nauwsluitende baby cap dragen. Een baby cap moet over de oren gaan en veilig op haar hoofd blijven zitten. Goed materiaal zoals katoen houdt het hoofd constant warm zonder al te veel warmte op te wekken. Een baby cap met dubbelzijdige technologie zorgt voor een effectief vochttransport. Je lieveling is warm verpakt en houdt het hoofd permanent droog. Modellen met sjaal zijn ook praktisch. Als je kind niet graag een sjaal draagt of veel beweegt, moet je deze variant proberen. De naadloze overgang van hoofddeksel naar sjaal houdt je oren veilig verpakt.

Leuke baby cap van natuurlijk textiel

Baby’s verliezen het grootste deel van hun lichaamstemperatuur via het hoofd. Daarom is het heel belangrijk dat je het hoofd van je kind voldoende bedekt. Hiervoor bieden wij je in onze online shop lieve baby caps gemaakt van puur natuurlijke materialen, waarbij je baby caps in verschillende kleuren en designs vindt. Zorg voor veiligheid bij wind en storm door het delicate hoofdje van je kind te beschermen met een babycap met oorflappen en een warm winterjasje. Veel babycaps voor baby’s en peuters zijn gemaakt van zuiver biologisch katoen, wat bijzonder zacht en huidvriendelijk is. Omdat de vezels het mogelijk maken om de temperatuur uit te wisselen, zal je kind niet zweten op zijn of haar hoofd en de vezels zijn zo zacht dat de haargroei niet wordt verstoord.

De baby cap is altijd handig

Niet alleen in de winter is het logisch dat je altijd een baby cap bij de hand hebt. Terwijl kinderen bij koude temperaturen boven hun hoofd kunnen afkoelen, beschadigt de zon in de zomer de jonge hoofdhuid. Een luchtige baby cap voorkomt dat UV-stralen de huid van je kind bereiken en beschadigen. Neem een kijkje online en kies uit onze kinderkleding de babyhoeden die bijzonder geschikt zijn voor je kinderen. Of het nu gaat om een omkeerbare baby cap die je in kleur kunt aanpassen aan je kleding of een gebreide baby cap – online vind je precies het model dat jij en je baby leuk vindt.

Meer info: https://www.klerenmakendebaby.nl/


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *