— Posted in Uncategorized

Sieraden trends en vooruitzichten 2019

We zitten alweer bijna aan het einde van het jaar. Het jaar 2018 is rap voorbij gevlogen. Ook in fashion was het weer een uitermate interessante jaargang. Maar wij fashionista’s kijken altijd vooruit. Wat gaat er hip zijn in 2019. Wat is juist not done. We delen het met je in dit artikel.

De eerste trend die ik wilde bespreken is broches. Deze kwamen in 2018 al op. Maar in 2019 verwacht men dat deze steeds meer prominent te zien zullen zijn in het straatbeeld. Sommige mensen zullen dit enigszins gek vinden. Broches? Is dat niet super oubollig, echt iets voor je oma om te dragen ofzo? Juist, maar we zien een ander type broche dan die je oma draagt, we zien nieuwe hippe moderne broches.

Tip: Moderne broches kopen online – ikbensieraden.nl

Broches zijn goedkoop en makkelijk aan te brengen en er zijn vele opties. Zie bijvoorbeeld leuke doodshoofd broches, of juist katten broches, noem het maar op. Een broche hoeft zeker in 2019 zeker niet meer gedateerd te ogen. In conclusie, de broche is back!

Verder zien we ook een terugkeer naar minimalisme. Met name zilveren sieraden zijn bezig met een opmars. Zilveren oorbellen, zilveren armbandjes, zilveren kettingen en zilveren ringen. Met name die laatste zijn een must voor 2019.

Uitgelicht: goedkope zilveren ringen bij ikbensieraden.nl.

Zilveren ringen dat is toch harstikke duur? Think again. Bij webwinkels zoals ikbensieraden kun jij ook al voor minder dan 20 Euro een echte zilveren ring bemachtigen. Van het hoogwaardige Sterling 925 zilver, de meest geprefereerde zilver soort onder sieraden liefhebbers. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan.

Ten slotte, zien we dan nog dat de Ibiza trend, Ibiza sieraden door zal zetten, denk aan boho stijl hippe achtige armbandjes kettingen en oorbellen. Was al ongekend populair in 2018 maar volgend jaar gaat deze trend een nog hoger platform bereiken.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *