— Posted in Geen categorie

De bekende kledingwinkel Primark

In 1969 is de eerste Primark opgericht in Ierland. Toen heette het nog geen Primark, maar Penneys. Vier jaar later is dit bedrijf zich gaan vestigen in het buitenland en zij hebben nu al verschillende vestigingen in veel Europese steden. In Engeland begon de uitbreiding van Primark. De grootste Primark bevindt zich momenteel in Manchester. Het pand waar Primark gevestigd is, heeft een oppervlakte van vierentwintigduizend vierkante meter. In het jaar 2008 werd de eerste winkel in Nederland geopend. Pimark telt nu tweehonderdachtenzestig winkels verdeeld over Europa. Wil je meer informatie over deze winkel, kijk dan op http://www.fashionproviders.nl/primark/

Het grote assortiment van de Primark

Primark verkoopt van alles en is geschikt voor iedereen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Het grootste gedeelte van de winkel bestaat uit kleding. Er is dameskleding, herenkleding en kinderkleding in alle soorten en maten. Tevens vind je er badmode, ondergoed, kleding om in te slapen, babykleding, schoenen en accessoires. Er wordt niet alleen kleding verkocht, maar ook voor de inrichting van je huis kan je bij de Primark prima terecht. Kussens, kaarsen en plaids, ze hebben het allemaal en dat alles voor een lage prijs.

Webshop

Tegenwoordig hebben steeds meer populaire kledingzaken ook een webshop waar klanten de producten online kunnen bekijken en deze kunnen bestellen. Van Primark bestaat er helaas nog geen online webshop. Veel klanten zouden dit graag anders zien. Online je aankopen doen, is erg makkelijk en je hoeft er de deur niet voor uit. Er is nog geen duidelijkheid over wanneer en of er überhaupt een online webshop van Primark komt. Op dit moment staat het niet op de planning. Wil je toch producten van de Primark willen hebben, dan zal je toch echt zelf naar de winkel moeten gaan.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *