— Posted in mode

Handige tips voor zwarte t-shirts vind je op ShirtsofCotton.com

Nederlandse mannen lopen graag rond in een t-shirt. Kijk maar eens rond op in een gemiddelde winkelstraat. Echte liefhebbers bestellen hun t-shirts graag bij ShirtsofCotton. Door ruime collectie aan kleuren, vormen en maten raak je in deze webwinkel simpelweg nooit uitgekeken. Ook geeft het aantal handige tips voor het dragen en wassen van de t-shirts. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de kleur zwart altijd behouden blijft?

Tijdloze kleur

Soms is een bepaalde kleur een tijdje helemaal hip. Zo vind je in veel huishoudens op dit mintgroen. Enkele jaren geleden kwam je juist overal de kleur geel tegen. Maar de kleur zwart is geen hype die weer over gaat. Zwart is namelijk tijdeloos, en al decennia lang in het straatbeeld te vinden. Dit komt onder andere door het feit dat het een neutrale kleur betreft. Je kunt het werkelijk met elke andere kleur combineren. Zo past een zwarte leren jas bijvoorbeeld perfect op een stoere jeans. Of draag een zwart t-shirt met een paar mooie leren laarzen eronder. De mogelijkheden met deze kleur zijn eindeloos. Niet voor niets worden zwarte t-shirts op Shirtsofcotton.com zeer vaak aangeschaft.

Zwarte t-shirts van hoogwaardige kwaliteit

Zwarte t-shirtsDe zwarte t-shirts van ShirtsofCotton hebben hun populariteit ook te danken aan hun uitstekende kwaliteit. De t-shirts worden namelijk geproduceerd met speciale katoenweving. Daarbij worden er meerdere katoenstroken met elkaar verweven, om de shirts stevig en sterk te maken. Daardoor is de kans op beschadigingen in tegenstelling tot dunne t-shirts ontzettend klein. Ook erg fijn is het feit dat je in het t-shirt geen naden ziet. Deze kunnen soms gaan irriteren, en zien er niet mooi uit. Door het ontbreken van zichtbare naden kun je de shirts bijvoorbeeld prima dragen onder een open overhemd. Met een gekleurd overhemd geef je jouw outfit bovendien nog wat extra kleur.

RAL-systeem

Er bestaan verschillende systemen om kleuren in te delen. Ook zwart kent verschillende varianten. De uiteenlopende tinten vind je terug in het zogeheten RAL-systeem. Zo bestaan wit en zwart in totaal uit 14 tinten. In het RAL zwart gedeelte vind je signaalzwart, gitzwart, grafietzwart en verkeerszwart. Zwart bestaat dus uit minder tinten dan wit. Als je graag een gitzwart t-shirt wil dragen moet je kiezen voor RAL 9005.

Kwaliteit en stijl

Met de ShirtsofCotton t-shirts kies je voor kwaliteit en stijl. Bovendien is de kleur zwart tijdloos, waardoor je de kledingstukken ook over enkele jaren nog kunt dragen. De t-shirts in het assortiment zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, namelijk met een ronde hals en een V-hals. Kies een exemplaar waar je je goed bij voelt. Het voordeel van een zwart t-shirt met V-hals is dat ze niet te zien zijn onder een trui of overhemd. Bovendien kun je het gemakkelijk schoonhouden in de zwarte was. In de winkel is er speciale wasmiddel voor zwarte kleding te koop. Na een wasbeurt van 30 graden zijn eventuele vlekken verdwenen als sneeuw voor de zon. Was de t-shirts regelmatig, zodat de zwarte kleur altijd behouden blijft. Daardoor kun je extra lang genieten van je favoriete t-shirt.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *