— Posted in Geen categorie

Het online kopen van overhemden

italiaanse overhemdOverhemden heb je net als veel andere kleding in allerlei verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen. Voor de aanschaf van een overhemd kun je het best de tijd nemen, want een net overhemd zal er voor zorgen dat je net wat beter voor de dag komt. Een overhemd dat niet goed past bij de rest van je outfit oogt onprofessioneel en slordig bovendien. Een overhemd moet dus perfect op je lichaam af zijn gestemd.

De maat van het overhemd

Als eerst bepaal je de maat van het overhemd. De maten die worden gebruikt bij overhemden zijn anders dan bijvoorbeeld een trui. Bij overheden zie je nummers. Een voorbeeld is 43-7. 43 staat in deze voor de nek-maat en zeven staat voor de mouwlengte. Je nek maakt kun je meten door een meetlint te gebruiken. Het meetlint leg je om je nek. Doe dit ter hoogte van je adamsappel. Eventueel kun je dit doen met wat hulp, maar op deze manier kun je je nek maat aflezen. Voor de mouwlengte kun je maat 5 aanhouden als normale mouwlengte.

Ook de pasvorm is belangrijk

De pasvorm moet natuurlijk bij de bouw van je lichaam passen. Een overhemd kan namelijk zorgen voor een volle of slanker effect, maar het is wel afhankelijk van de gekozen stijl. Let hier goed op en als je het niet weet kun je het best advies inwinnen bij een expert, zodat je zeker bent van een mooie pasvorm. Naast de pasvorm kijk je naar de stof. Overhemden kun je kopen in veel verschillende stoffen. Denk aan katoen, linnen, Oxford of zijden. Iedere stof heeft zijn voordelen, maar de keus voor de stof is een persoonlijke. Het is maar net welke persoonlijke voorkeuren je hebt.
Ook de kraag is belangrijk. Je hebt de keus uit diverse soorten kragen. Namelijk Button down collar, French-collar, Wide spread collar of Wing Collar. Het is wat een kraag aan gaat ook weer zo dat je persoonlijke voorkeur een rol spelen bij de soort kraag.

Italiaanse overhemden
getailleerd overhemd
Als het over overhemden gaat heeft men het al snel over Italiaanse overhemden. Overhemden van Italiaanse makelij zijn kwalitatief goed en wereldwijd ook vermaard. Kijk maar op Italiaanse overhemden aanbod online en laat je overtuigen door de vele prachtige overhemden die je op de vele websites kunt vinden. Ideaal wanneer je een mooi overhemd nodig hebt. Italiaanse overhemden zijn vaak wat strakker en dat zorgt voor een chiquere en stijlvollere uitstraling.

Voor het kopen van mooie stijlvolle overhemden van uitstekende kwaliteit raden we je aan om een bezoekje te brengen aan de website www.italian-style.nl  Dit is een website met vele mooie overhemden tegen redelijke tarieven. Als je dus een overhemd zoekt moet je hier zeker een kijkje nemen.

 


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *