— Posted in Geen categorie

Je huis vrolijk met de collectie van Home

Naast de kledingcollectie heeft H&M ook de Home-collectie opgericht. Hier vind je allerlei artikelen die je kunt gebruiken in je huis. Ze geven je huis een bepaalde stijl en brengen er kleur. Je kunt hierbij denken aan artikelen voor de woonkamer, de keuken, de slaapkamer en de kinderkamer. En nu extra goedkoop, bekijk de kortingscode HM.

Je woonkamer aangekleed

Je kunt je woonkamer gezellig maken door fleurige en stijlvolle kussens neer te leggen op de bank. Er is een ruime keuze in kussens bij H&M. Verder kun je sfeer brengen met allerlei kaarsen, kaarsenhouders en vazen. Er zijn veel verschillende vazen, potten en potjes te koop, in de meest uiteenlopende kleuren. Je kunt de woonkamer verder aankleden door het aanschaffen van plaids, vloerkleden of gordijnen. Om wat orde te brengen kun je verschillende opbergdozen of manden kopen.

Voor in de keuken

In deze categorie vind je allerlei tafelkleden, theedoeken, linnen servetten, enzovoort. Of een leuke schort voor als je aan het koken bent, met daarop de tekst: loads of love & good vibes. Dat maakt het koken een stuk aangenamer. Daarnaast verkoopt H&M allerlei producten van keramiek. Denk aan een bordje, een schaaltje of een mok, maar ook een snijplank is te koop.

Slapen als een roos

Er is een ruim assortiment beddengoed te koop, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ook kun je er leuke, bijpassende kussens bij kopen. Zo is het aangenaam slapen. Met name voor de kinderkamer zijn er allerlei accessoires te koop, zoals decoratieletters, wandhaken of muurdecoraties.

Alles voor buiten

Als laatste verkoopt H&M ook verschillende producten voor buiten. Zo zijn er verschillende stoelkussens te koop. Je kunt je tuin verder aankleden met hanging baskets en metalen bloempotten en kaarsenhouders. Voor een gezellige picknick zijn er mooie picknickkleden te koop. Als je een gezellig dagje naar het strand wilt, kun je bij H&M een strandlaken en een koeltas kopen.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *