— Posted in Geen categorie

De korte kapsels dames 2016 staan nu online

Het nieuwe jaar 2016 is alweer een aantal maanden oud en het wordt langzaam aan echt lente. En dat is hét moment voor een nieuw kapsel. We halen onze zomergarderobe weer te voorschijn om die eens kritisch te beoordelen. Wat kan nog wel en wat kan echt niet meer. En daar hoort natuurlijk ook een nieuw kapsel bij. Wat is er nu leuker dan een flitsende nieuwe coupe uit te zoeken en in de stoel bij de kapper te zien hoe die langzaam maar zeker tot stand komt en jou een heel nieuw uiterlijk geeft.

De nieuwe trends zijn hip voor iedereen

Of je nu van casual, sportief of klassiek houdt qua stijl, er is altijd een kapsel dat bij jou past. Bij de korte kapsels dames 2016 vind je volop inspiratie voor jouw nieuwe look voor het voorjaar dat nu echt op het punt van beginnen staat. Je kunt online de nieuwe trends bekijken en vergelijken. Bekijk jezelf eens kritisch in de spiegel en probeer jezelf voor te stellen met een vlot kort kapsel. De kans is groot dat je dat best ziet zitten. Ook al is het misschien een beetje eng om afscheid te nemen van je lange lokken, de kans is groot dat je na je bezoek aan de kapper zegt “Dit had ik veel eerder moeten doen”. En dat is dan misschien een beetje jammer, maar ook als je het nu doet kun je nog heel lang genieten van je korte kapsel en je nieuwe look.

2016 wordt het jaar van de korte kapsels

2016 belooft het jaar te worden van de korte kapsels. Iedereen wil kort, iedereen wil hip. En dat kan natuurlijk want er is altijd een kort kapsel dat bij jou past. Of je nu een rond of smal gezicht hebt of een bril draagt.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *