— Posted in mode

Overhemden met een mooie hoge kraag

Draag jij altijd overhemden? Maar wil je eens wat anders dan de standaard overhemd? Kijk dan eens naar overhemden met een hoge kraag. Dit zijn overhemden die zijn geïnspireerd op de Italiaanse stijl. Wanneer je zoekt om Italiaanse overhemden, zal je dan ook onder andere overhemden met een hoge kraag tegenkomen.

Goed te combineren

Overhemden met een hoge boord hebben een chique en nette uitstraling. Ideaal voor een zakelijk gesprek, interview of sollicitatie. Op privégebied is het overhemd met een hoge kraag ook heel geschikt, door het iets anders te combineren. Een colbert geeft het overhemd als snel een nette uitstraling, terwijl een trui of vest meer een casual look geeft. Wat dacht je van een mooie riem en een hoedje? Geef je overhemd met hoge kraag een eigen en onderscheidende look.

Verscheidenheid aan kleuren

Naast de hoge kraag heb je de keuze uit veel verschillende kleuren, zoals blauw, wit, paars, grijs, rood, roze of zwart. Voor een veilige kleurencombinatie kun je kiezen uit een blauw, zwart, wit of grijs. Voor een wat gedurfder en opvallendere look kun je voor een uitsprekende kleur gaan. Om nog meer onderscheidend te zijn kun je kiezen voor een overhemd met een ontwerp of print. Wat dacht je van een gestreept, geruit of een model met een mooie print?


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *