— Posted in Geen categorie

Shoppen en uit eten in Rotterdam

shoppen in rotterdamAls je naar een leuke stad gaat om te shoppen, wil je natuurlijk daarna vooral ook lekker eten. Het is een combinatie die goed aansluit. Het is voor velen een dagje en avondje uit en daarom kies je natuurlijk wel een restaurant uit die aan jouw verwachtingen kan voldoen. Indien je in het verleden in een voor jou onbekende plaats was, dan wist je niet of je naar een goed restaurant ging. Er waren immers niet zo snel ergens recensies van klanten te vinden. Dat is nu wel anders. Iedereen kan zijn of haar mening online ventileren en we doen dat met z’n allen maar al te graag.

Om er achter te komen naar welk restaurant je het beste kunt gaan, kun je op reviewsites kijken zoals Iens.nl. Hier geven dagelijks honderden mensen hun mening over een restaurant. Op basis van deze meningen kun je redelijk inschatten of het eten hier lekker is. Als je veel negatieve reacties leest over bijvoorbeeld de bediening, dan is dat al een teken aan de wand. Smaken verschillen natuurlijk altijd, maar als de bediening al onbeschoft of onbeleefd is, dan kun je hier het beste niet naar toe gaan.

All you can eat

Een opkomend fenomeen in Rotterdam is het all you can eat restaurant. Als je trek hebt in veel eten dan moet je Shiki Sushi All You Can Eat eens proberen. Op deze manier kun je voor een lage prijs kennismaken met allerlei verschillende Japanse gerechten. Na één avond weet je direct wat je wel of niet lekker vindt en als je in het vervolg weer eens Japans gaat eten weet je dus direct wat je wel of niet moet bestellen.

Besef wel dat het bij All you can eat restaurants best druk kan zijn en het is hierdoor soms lastig om je goed verstaanbaar te maken. Wil je dus dat het wat rustiger is, dan kun je het beste naar een Japans restaurant gaan waar ze dit concept niet hebben. Verder kun je niet alles eten wat je wilt, want bij sommige gerechten staat een prijs. Hier dien je dan wel voor te betalen. Dit kunnen de speciale gerechten zijn. Maar om echt eens kennis te maken met de Japanse keuken is dit concept ideaal.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *