— Posted in Geen categorie

Thema’s komende Victoria Secret show bekend

Op modeblog FashionFox wordt er al druk over gediscussieerd. Het is bijna weer zover: de jaarlijkse Victoria Secret show plaats, hét evenement waar bijna iedereen naar uit kijkt, vindt binnenkort plaats. Dit jaar zal de lingerieshow voor het eerst plaatsvinden in Londen. Wij kunnen niet wachten tot we de modellen in de nieuwste creaties over de catwalk mogen zien lopen. Ook dit jaar zit er weer genoeg Nederlands trots tussen. In zes verschillende thema’s en sferen zullen onder andere de Nederlandse Doutzen Kroes, Maud Welzen en Romee Strijd mee lopen in deze befaamde lingerieshow. Het spektakel zal verder maar liefst 79 outfits bevatten en er zullen 47 modellen over de catwalk lopen. Dit is een stijging ten opzichte van de show van vorig jaar: toen waren er 69 outfits en 40 modellen.

Victorias secret

Gouden godinnen

Victoria Secret staat er om bekend om groter dan groot uit te pakken tijdens dit jaarlijkse evenement. Vorig jaar stond alles in het thema van het paradijs, Parijse nachten en een Britse invasie. Natuurlijk is nog niet alles voor dit jaar tot in de details bekend gemaakt. Wel weten we dat er zes verschillende sexy thema’s in de show te vinden zijn. Ook heeft Victoria Secret Taylor Swift en Ariana Grande weten te strikken voor deze avond. Het evenement gaat bombastisch geopend worden met de Gilded Angels, oftewel godinnen in gouden harnasjes. Daarna zullen de modellen zich evolueren in Exotic Travelers met Indiase, Mongolische en Aziatische ontwerpen gedecoreerd met spiegels. 

Een sprookjesshow

Vervolgens worden we meegenomen door de modellen naar een echt sprookje. Ze zullen gekleed zijn als prachtige elfjes. Daarna gaan we terug de tijd in: op naar de jaren 50. De modellen ontpoppen zich als ware Dream Girls. Vanaf daar gaan we naar een wat meer speelsere collectie tijdens de University of Pink, waarin de Angels te zien zullen zijn in graffiti prints geïnspireerd op onder andere Kenzo en vintage Versace. Verwacht rebellen met een flinke punky attitude! Tot slot is er nog een big finale, een heuse kers op de taart, met een Angels Ball. Tijdens deze super grote afsluiter zullen we van alles zien: van elegante galajurken tot aan smokingachtige kostuums en van lange jassen tot aan mysterieuze maskertjes. Victoria Secret zal zeker álles uit de kast halen om een adembenemende indruk achter te laten. 


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *