— Posted in mode

Zoek naar een overhemd met een bepaalde boordmaat

Overhemd boordmaat 39Ben je op zoek naar een overhemd of shirt met Boordmaat 39? Dan kun je boordmaat 39 overhemden vinden op overhemden.com. Verschillende merken als Arrow, Liefling of zijn vertegenwoordigd op de site overhemden.com. Alle merken leveren topkwaliteit overhemden van de beste weving en materiaal en zorgen voor die klassieke, tijdloze look die je van een goed overhemd verwacht. Bekijk het aanbod aan schitterende overhemden met boordmaat 39 en neem eventueel een meetlint erbij om erachter te komen welke boordmaat je hebt; het aantal centimeters dat jouw hals in omvang is, is tevens de boordmaat die je nodig hebt als je een shirt of overhemd aankoopt.

Kies een overhemd met een getailleerde of loszittende boord

Met de juiste boordmaat met bijvoorbeeld white collar zit jouw nieuwe overhemd als gegoten om jouw hals. Niet te strak en niet te los moet de boord zitten om de hals want dat geeft vervelende beknelling of benauwing. Met voldoende ruimte om de hals weet je zeker dat je jouw ademhaling rustig zal zijn. Ook zijn de overhemden met een bepaalde boordmaat geschikt om dassen te dragen. Als je vaker een das draagt, houd dan vooral rekening met de boordmaat die je kiest uit het aanbod op overhemden.com.

Bestel een overhemd met bepaalde boordmaat naar keuze

Of je nu een overhemd met boordmaat 39 neemt van Thomas Maine of Seidensticker; je kunt ze dikwijls bestellen in diverse kleuren als groen, ecru, navy blauw of paars. Het is maar net wat voor een overhemd je zoekt; op overhemden.com vind je een divers en rijk aanbod aan overhemden met boordmaat 39 voor prijzen vanaf de veertig euro. Bedenk dat je geen verzendkosten hoeft te betalen als je via overhemden.com voor een bedrag van boven de veertig euro bestelt. Daarnaast krijgt iedereen die bij overhemden.com bestelt twee weken bedenktijd om te bepalen of het shirt bij jou past en de goede maat heeft.

Het aanbod aan overhemden en boordmaten op overhemden.com is breed

De boordmaat staat in verhouding tot de rest van het overhemd. Kijk online op overhemden.com voor boordhemden met of zonder borstzak of manchet knopen. De stijlvolle, universeel uitziende overhemden van onder andere boordmaat 39 zijn van internationale topmerken als Ledûb of The Art of Camouflage. Natuurlijk zijn er overhemden in alle soorten en maten te verkrijgen bij overhemden.com maar ook als je specifiek boordmaat 39 moet hebben, zul je daar op de overzichtelijke site van overhemden.com wel uitkomen.

Ontvang nieuwsbrieven of prijsknallers via diverse media kanalen

Als je vragen hebt omtrent boordmaten dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast kun je gebruik maken van de functie tot het ontvangen van nieuwsbrieven via de email. Als je een shirt met boordmaat 39 bestelt, kun je zelf jouw betaalwijze selecteren en je zult het overhemd met maat 39 binnen enkele dagen thuis kunnen passen en dragen. Overhemden.com is actief op de social media en daarom kun je het aanbod aan overhemden met boordmaat 39 in de gaten houden en letten op afgeprijsde artikelen.


Go on, Add your Voice!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *